Home / Evenimente / Dupa meciul dintre echipa bloggerilor si Dolce Sport

Dupa meciul dintre echipa bloggerilor si Dolce Sport

Dupa cum probabil ati aflat deja de la altii (cred ca sunt ultimul care a apucat sa scrie, rusinica mie), selectionata de bloggeri care mai stiu sa dea cu piciorul in minge s-a intalnit sambata trecuta (17 martie) cu o echipa Dolce Sport formata din fosti fotbalisti si actuali comentatori.

Meciul s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru ei, dar se putea si mai mult. Pentru ei.  Nu stiu ce a mancat portarul lor de dimineata, dar a aparat TOATE suturile noastre pe/spre/dupa/peste/intre/pe langa poarta lui.

Asta e fost principalul motiv. Dar au mai fost si altele. Printre care si cele de mai jos:

Vedetele. 

La ei: Viorel  Moldovan (marcheaza la fel de usor si acum), Iulian Miu (pe acolo nu prea se trecea)Ion Manu (mare portar), Vlad Enachescu si Emil Gradinescu (care n-au prea comentat pe teren) si inca vreo 3. La noi, niste anonimi: Toma Nicolau, Adi Zabava, Mircea Mester, Lucian Marin, Birkof, Make, Ciubotaru, Dascalescu, Bogdan, Tunaru si eu.

Antrenor-bautor de bere a fost Chinezu, iar PR-ista de serviciu pe facebook si twitter: Hoinaru, care a transmis EFECTIV de la firul ierbii, stand cu fundul bloggeristic pe gazon.

Practic, am inceput de la 3-2 pentru ei, daca e sa-i numaram pe aia care s-au prezentat vreodata “Buna, eu sunt fotbalist”. Ne-au facut la moral din start. E clar, trebuie sa facem transferuri. Oare or fi mingicari pe la RoblogFest-ul de anul asta?

Formula de start.

Initial, s-a vrut sa incepem in formula de 3-3-1. Dar pentru ca pe teren erau bloggeri si programatori, tactica asta a dat eroare 404 si s-a transformat in 403: cine n-are chef sa alerge sta in aparare, cine vrea link-uri si goluri se duce in fata.

Din pacate, cei din echipa Dolce Sport nu stiau din astea cu 404, asa ca s-au apucat sa tot traga la poarta lui Zabava, profitand de faptul ca surprizele – doi jucatori cu greutate (eu si Make) – erau pe banca de rezerve.

Strategia rezervelor.

Ei (bloggerii din echipa de start) pe teren, lucrand la fizicul de atleti de tastatura, noi (eu, Make si Bogdan) incercand sa-i facem pe adversari (dolcesportivii) sa rada cu lacrimi, sa tina ochii inchisi, sa se opreasca din alergare, ca sa le fie alor nostri mai usor sa le fure mingea. Din pacate, n-am luat in calcul ca fotbalistii sunt obisnuiti cu misto-urile si scandarile de pe stadion, asa ca glumele noastre au avut efect doar asupra galeriei. Din cand in cand mai radeau ai nostri. Unde dai si unde crapa…

Mingea

Surse care au dorit sa ramana anonime au declarat ca mingea era un prototip special, folosit si de echipa nationala din republica nord-coreeana la meciurile demonstrative . Practic, mingea avea un magnet in interior, care se lipea doar de manusile fostului portar de la Sportul Studentesc si Rapid, Vasile Ion Manu, care a aparat ca la shaormerie: suturi cu de toate.  In plus, cred ca au pus ceva in Gatorade-ul nostru :))

Galeria si suporterii

N-am avut majorete! Doresc sa fac un apel pe aceasta cale catre bloggeritele si fanele care vor sa vina si la alte meciuri: intrarea se va face pe baza de pampoane si strigate. Sunt acceptate mesaje si scandari de tipul:

  • Trup si suflet pentru blogroll
  • Cine nu sare, ori e hater ori e prost de moare
  • Pe ei, pe ei, pe campania lor
  • Nu e spammer ca robotu’, nici mancare ca piscotu’

Pentru ca i-am lasat sa se laude cu victoria pe monitoarele Dolce Sport, vrem revansa, sa ne laudam si noi cu victoria pe bloguri. La cate ocazii am avut la poarta lor, meritam mai mult. Macar un gol. Macar la suturile mele :)

Video-ul cu cele mai importante faze, cu tot cu comentarii, se gaseste pe pagina de facebook a Dolce Sport. Poze la AnduGeorge Toma si Matei.

 

Citeste si asta

Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

In urma unei combinatii rezultate din amabilitatea LPF si prioritatile mele de hacking civic pentru week-end-ul …

5 comentarii

  1. Trup si suflet pentru blogroll
    O echipa ce scrie de rau
    Linkuiti-ne pe noi!
    Vrem s-avem trafic ca voi
    Pentru piscot
    Ne dam in bot!

  2. :))
    Superb! Genial! Felicitari, Hoinaru!

Comentezi ?