Home / Plimbari / #prinSibiulmeu

#prinSibiulmeu

Azi, maine si poimaine sunt iarasi in Sibiu, la invitatia lui Bogdan Brylynski, (nume de cod in social media: brylu) impreuna cu alti bloggeri, pe care te invit sa-i descoperi :)

O sa ne cam facem de cap prin fosta capitala europeana a anului 2007, si o sa redescoperim Sibiul, de data asta sub indrumarea unor ghizi locali.

Ca tot ziceam eu ca-mi place mai mult Muzeul Astra din Sibiu decat Muzeul Taranului Roman din Bucuresti, maine mergem sa vedem (printre altele) si morile de vant si restul minunilor de acolo. Hehe. 

Muzeul în aer liber se întinde pe o suprafaţă de 96 ha, din care expoziţia propriu-zisă ocupă 42 de hectare. Vizitatorii au la dispoziţie două restaurante, două pensiuni, un spaţiu de joacă, un centru de informare turistică, 4 parcări, peste 10 km de alei, numeroase locuri de popas, spaţii destinate demonstraţiilor practice şi multe alte elemente menite să le facă şederea cât mai agreabilă.

Muzeul are si pagina de facebook, de unde am preluat si pozele de mai jos.

Daca esti cuminte si-mi spui care e cea mai frumoasa amintire legata de Sibiu, primesti un cadou frumos de aici :)

#prinSibiulmeu este un proiect organizat de Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. Alaturi de aceste institutii, parteneri mai sunt Hotelul LevoslavPrintcenter siAutonom. Mulțumim pentru sprijin restaurantului Hermania, Atrium Classic Cafe,Vintage PubSupporter Sports Pub & GrillOldies PubCNM Astra și Muzeului Național Brukenthal.

 

PS: Cafe Wien, pazea ca vin! Aduc si cronometru! 

Citeste si asta

Draft de articol #prinSibiulmeu

Pentru ca au fost cateva cereri de draft de advertorial, legat de excursia la Sibiu, …

1 comentariu

  1. saracii angajati, cred ca i-a dat pe toti afara din cauza articolului tau :)

Comentezi ?